Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Heijastava lasikaappi ainutlaatuisella muotoilulla

The Project
Oltralpe-säilytysyksikkö esiteltiin Salone del Mobilessa, Milanossa 7.-12.6.2022 Glas Italia -osastolla. Tämä italialainen designyritys on kansainvälisesti tunnettu innovatiivisista ja poikkeuksellisen hyvin valmistetuista tuotteistaan.

Suunnittelija Inga Sempèn suunnittelema säilytysyksikkö perustuu peilikuvaan, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Se on valmistettu kokonaan heijastavasta, peilatusta lasista.

Laitteen pohja, ylä- ja takapuoli on laminoitua lasia, jonka molemmilla puolilla on peilipinnoitteet ja ovi on valmistettu kaarevasta ja karkaistusta heijastavasta lasista, jossa molemmin puolin peilivaikutelma.

Pilkington Mirropane™ Chrome Plusin ansiosta ideaa ja toteutusta ei tarvinnut rajoittaa.

Määrittämättömien heijastusten epätavallinen vaikutus, jonka ansiosta materiaali on vaikeasti havaittavissa ja optisesti nestemäistä, saavutettiin tuotteen erityisistä ominaisuuksista johtuen. Heijastava pinnoite ja korkea kestävyys mahdollistivat kaksinkertaisen kaarevuussäteen omaavan kohteen. Lisäksi lasiovien tiivistämiseen tarkoitettuja metalliprofiileja on vältetty, jotta kiinnityskohdat on saatu minimoitua.

Ympäröivän tilan laajentamisen vaikutusta korostaa ja tehostaa heijastavan lasin käyttö myös kaapin sisällä, joista tehtiin hyllyjä ja takaseinä.

Vieraile Glas Italian verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja: https://www.glasitalia.com/en/product/oltralpe
  Project ReferenceFI_PR0195
  View Project Location Map
Project Details
Address
Milano, Italia
Opening Date
Jun 2022
Building Type
  • Internal Glazing
Client
Glas Italia
About the Architect/Installer
Architect
Suunnittelija: Inga Sempé
Installer
Glas Italia
Benefit Led Categories
  • Decoration