Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Mondrian House, Варшава, Польща

The Project
Неподалік від парку Морське Око у Варшаві, на перетині вулиць Борисевської та Людової, біля ідеально пов’язаних вулиць, таких як Пулавська та Собеського, збудовано житловий будинок Mondrian House. У його вікнах використовується високоефективне скло для захисту від сонячних променів Pilkington Suncool™ 70/40.

Скло Pilkington Profilit™ було використано для скління сходів у холі у вертикальному розташуванні по дузі, що дало дуже цікавий ефект як всередині, так і зовні будівлі.

Мешканцям Mondrian House забезпечується безпека та конфіденційність – будівля огороджена та охороняється, а все скління на вікнах першого поверху виконано із протизломного скла Pilkington Optilam™.

омогосподарям та їхнім гостям також забезпечені інші зручності - у будівлі є клубна кімната, басейн, тренажерний зал, сучасні, швидкісні підйомники до пентхаусів з кондиціонерами, власне джерело олігоценської води, підземний паркінг з мийкою та автоматоматичне нічне освітлення. Особливої уваги заслуговує басейн, в якому використано скло Pilkington Eclipse Advantage™ Blue-Green, частково покрите шовкографією, основною метою якої було забезпечення відчуття приватності користувачів комплексу. Крім того, завдяки естетичній цінності цього виробу він ідеально поєднується з кольорами оточення.
  Project ReferenceUA0030
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
2130 м²
Address
Варшава, вул. Людова 17
Opening Date
2005
Building Type
  • Residential / Domestic
About the Architect/Installer
Architect
Kulczyński Architekci
Benefit Led Categories
  • Decoration
  • Glass Systems
  • Solar Control