Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Vitrineglas Juwelier

The Project

Onze relatie D&O Bouwglas heeft een proefopstelling met Pilkington OptiView™ (anti-reflecterend glas) geplaatst bij Juwelier Kramer in Franeker. De proefopstelling van dit ontspiegelde vitrineglas geeft de juwelier de mogelijkheid om het verschil met gewoon glas, in de andere vitrinekasten, ter plaatste te beoordelen.

Eigenaar Auke Kramer werd gevraagd om een reactie en hij reageerde als volgt: “Klanten staan vaker voor de kast met het ontspiegeld vitrineglas dan voor de andere vitrinekasten en zijn verbaasd wanneer ze ontdekken dat er ‘toch’ glas voor de tentoongestelde juwelen zit. Dit omdat er bijna geen reflectie is. We willen zeker meer vitrinekasten voorzien van dit type glas.’’

Op extra helder glas Pilkington Optiwhite™ is een speciale coating aangebracht die de natuurlijke reflectie van het glas tot een minimum beperkt. Pilkington OptiView™ wordt gebruikt om het weerspiegelende beeld en reflectie op het glas zoveel mogelijk weg te nemen zodat het zicht optimaal is voor de klanten in de juwelierszaak.

(Het glas links in de vitrine is Pilkington OptiView™, het glas rechts in de vitrine is glas zonder reflecterende coating)

  Project ReferenceBE00248
  View Project Location Map
Project Details
Address
Franeker
Opening Date
2017
Building Type
  • Commercial
About the Architect/Installer
Installer
D& Bouwglas B.V.
Benefit Led Categories
  • Special Applications