Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Клініка Novum, Варшава, Польща

The Project
Реалізація приватної клініки Novum на вулиці Боціанія у Варшаві доводить, що хороша архітектура не обов’язково повинна бути розташована в престижному місці, а також вирізнятися величезним обсягом. Проект клініки Анджея Кіцінського підтверджує високу майстерність цього видатного варшавського архітектора. Ми рідко стикаємося з дизайном приватних клінік щодня, тому ефект концепції та втілення бачення дизайнера є тим цікавішим.

Потреба отримання ефективного освітлення будівлі природним світлом і необхідність знизити до мінімуму теплопропускну здатність сонячної енергії та перегрів приміщення влітку зумовили використання високоефективного сонячного контрольного скла Pilkington Suncool™ 66/33.

Використання загартованого зовнішнього скла 8 мм Pilkington Suncool™ 66/33 T і ламінованого скла Pilkington Optilam™ 8.8 в якості внутрішнього панелі мансарднового вікна задля акустичних рішень у віконних елементах та фронтових фасадах свідчать, що жодним з аспектів правильного вибору скління і забезпечення достатнього комфорту для відвідувачів будівлі не було знехтувано. Візуально скло Pilkington Suncool™ 66/33 з низьким коефіцієнтом відбиття світла і злегка зеленуватим відтінком ідеально гармонує з облицюванням з пісковика, архітектурними деталями з необробленого бетону та патинованим мідним листом даху.
  Project ReferenceUA0031
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
1000 м²
Address
Варшава, вул. Бочанія 13
Opening Date
2003
Building Type
  • Public
About the Architect/Installer
Architect
арх. Анджей Кіціньскі
Installer
Widok Sp. j.
Benefit Led Categories
  • Safety Security
  • Solar Control
  • Thermal Insulation