Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tulipan House, Варшава, Польща

The Project
Tulipan House — це офісна будівля у варшавському районі Мокотув. Вона виглядає вражаюче, особливо вночі, завдяки чудовому освітленю. Це ще один проект, для якого 3200 м² скла та склопакетів було поставлено заводом Pilkington IGP у Скерневіце.

Ідея оформити будівлю у формі квіткового чашолистика забезпечувала оптимальний доступ денного світла. Засклений атріум висотою 14 м був виготовлений із склопакетів Pilkington Insulight™ Protect, скла Pilkington Optifloat™ Clear T і низькоемісійного ламінованого скла Pilkington Optilam™ Therm SN*.

Вікна, що піддаються більшему сонячному впливу на фасадах, використано склопакети Pilkington Insulight™ Sun, які виготовлені з нейтрального сонцехисного скла Pilkington Suncool™ 50/25,  тоді як у в заокругленому будівельному елементі будівлі при головному вході застосовується сонцезахисне рефлексійне скло Pilkington Suncool™ Silver 50/30 та відповідні склопакети Pilkington Spandrel Glass з використанням емальованого скла кольору RAL 9006 у віконних смугах.

* Скло з покриттям Pilkington Optitherm™ SN, використане в цьому проекті, було вилучено з нашого асортименту продукції та замінено панелями з покращеною продуктивністю з Pilkington Optitherm™ S3.
  Project ReferenceUA0059
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
3200 м²
Address
Варшава, вул. Доманєвска 50
Opening Date
2008
Building Type
  • Office Building
Client
SEGRO
About the Architect/Installer
Architect
E&L Architekci
Installer
Widok Sp.j.
Benefit Led Categories
  • Decoration
  • Safety Security
  • Solar Control
  • Thermal Insulation