Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tandartsenpraktijk Vos

The Project

In Weert is onlangs een nieuw centrum voor mondzorg geopend. Het pand heeft een moderne uitstraling met veel glas. Voor de zonwering en privacy regulering is bewust gekozen voor Pilkington Insulight™ met ScreenLine®.
Doordat de jaloezieën tussen het glas zitten wordt de uitstraling van het pand versterkt. Door de goede zonwerende eigenschappen van Pilkington Insulight™ met ScreenLine® kan ontsierende buitenzonwering achterwege blijven. Tevens voldoet het aan de eisen ten aanzien van hygiëne en kunnen de patiënten de zonwering niet beschadigen als ze er langs lopen.

  Project ReferenceBE00111
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
17 stuks
Address
Weert
Building Type
  • Commercial
About the Architect/Installer