Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

AkzoNobel Pompstation

The Project
Omdat er in het Twentse landschap nog veel zout te winnen valt, heeft Akzo Nobel een nieuw pompstation gebouwd. Eind 2015 is het pompstation operationeel.
Het pompstation is voorzien van gekleurd glas, zodat passanten een blik naar binnen kunnen werpen. De verschillende kleuren glas geven de aardlagen aan. Transparantie is het uitgangspunt voor het ontwerp waarvoor Pilkington het volgende glas heeft geleverd: Pilkington Insulight™ Protect met Pilkington Optilam™ I in combinatie met Pilkington Optitherm™ S3  waarvan de buitenruit met gekleurde Vanceva® folie is. Zo wordt voldaan aan alle veiligheidseisen met een optimale thermische isolatie. Alkondor Hengelo heeft het glas geïnstalleerd.
  Project ReferenceBE00187
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
300 m²
Address
Enschede
Opening Date
2015
Building Type
  • Commerical Building
About the Architect/Installer
Installer
Alkondor Hengelo