Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Kantoor Aziatische levensmiddelenleverancier

The Project

Een Aziatische levensmiddelenleverancier heeft de gevel van zijn bedrijf in Rosersberg, Sigtuna (Zweden) voorzien van Pilkington Activ Suncool Optilam™ 50/25 met vele voordelen:

- De zelfreinigende functie van Pilkington Activ™: De titaniumdioxide coating reageert (door middel van een fotokatalytisch proces) op de ultraviolette straling (UV-licht) in het daglicht en breekt zo het organisch vuil af. Het tweede deel van het proces vindt plaats wanneer regen of water op het glas valt. Omdat Pilkington Activ™ glas ‘hydrofiel’ is, vormt het water geen druppeltjes, maar een film over het oppervlak van het glas en wordt het reeds afgebroken vuil weggespoeld. Op deze manier kunnen schoonmaakkosten worden bespaard en het waterverbruik worden verminderd.

Pilkington Suncool™ 50/25 zonwerend glas zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Een hoge lichttransmissie met een goede thermische isolatie helpt tegelijkertijd om energiekosten te besparen.

- Pilkington Optilam™ is een gelaagd veiligheidsglas en wordt gebruikt ter bescherming tegen inbraak en vandalisme. Een pvb folie verbindt de twee glasplaten, die bij breuk aan de folie blijven plakken. Dit verkleint de kans op letsel en verhoogt de bescherming.

  Project ReferenceBE00300
  View Project Location Map
Project Details
Address
Harald Almgrens väg 195 72 Rosersberg, Zweden
Building Type
  • Office Building
About the Architect/Installer
Installer
Glasfasader i Norr Glas från: Best Glass AB