Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

The Flow Moermansk 600

The Project

Kantoorgebouw The Flow aan de Moermanskkade heeft een unieke, diamantvormige gevel. Het is een gebouw waarin het welzijn van de gebruikers centraal staat en is voorzien van alle mogelijke voorzieningen om het werken zo aangenaam mogelijk te maken, inclusief uitgebreide ontspanningsfaciliteiten zoals een wellness- en fitnessruimte.

Het gebouw telt zes verdiepingen, een parkeergarage op de begane grond en een restaurant met evenementenruimte op de bovenste verdieping. De tussenlagen zijn ingericht als kantoorruimtes met op elke verdieping een terras.

De geveldelen sluiten onder verschillende hoeken op elkaar aan en de voorzijde helt over. Een bijzonder en inspirerend pand waar in totaal 1800 m² Pilkington Insulight™ Triple Met Pilkington Suncool™ 60/31 is toegepast.

The Flow is inmiddels al met diverse awards bekroond. Tijdens de Real Estate Future Proof Awards is het pand uitgeroepen tot het slimste gebouw van 2020 en heeft The Flow een BREEAM Excellent- en een WELL CORE V2 Platinum-certificering.  

  Project ReferenceBE00308
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
1800 m²
Address
Moermanskkade 600 1013 BE Amsterdam
Opening Date
2020
Building Type
  • Commercial
  • Office Building
About the Architect/Installer
Architect
MVSA
Installer
Polybouw aluminium
Benefit Led Categories
  • Solar Control