Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Thales Hengelo

The Project
Het voormalige hoofdkantoor van Thales Nederland in Hengelo heeft plaats moeten maken voor een volledig nieuwe hightech campus. De nieuwe campus, bestaande uit 4 gebouwen, maakt het mogelijk om het grote aantal medewerkers bij Thales Nederland met elkaar te verenigen in het Shared Facility Centre. De kantoorruimten zijn opgenomen in het Office Centre en het BB&S gebouw herbergt een geheel nieuw laboratorium. Het vierde gebouw doet dienst als warehouse.

Pilkington Nederland heeft de beglazing mogen leveren waarbij de keuze is gemaakt voor de thermisch isolerende Pilkington Insulight™ Therm met Pilkington Optitherm™ S3. Een aantal van deze ruiten zijn voorzien van een doorzicht behoudende Vanceva® folie in een gele kleurtint.

Bij de ontwikkeling van dit project zijn LKSVDD architecten en Reitsema & partners architecten betrokken geweest. De gevel is gerealiseerd door Alkondor Hengelo B.V.

Foto's: Lighthouse Productions
  Project ReferenceBE00286
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
3125 m²
Address
Zuidelijke Havenweg 40, Hengelo
Opening Date
2014
Building Type
  • Commercial
  • Office Building
About the Architect/Installer
Architect
LKSVDD architecten Reitsema & partners architecten
Installer
Alkondor Hengelo B.V.