Close 
Thumbnail
Thumbnail

Campbell's Employee Center

The Project

The Campbell's employee center features a 38-foot-tall floor-to-ceiling glass facade with the Campbell's corporate logo displayed prominently behind it on a 5,000 square foot Bendheim “Campbell’s red” back-painted glass wall. Bendheim worked closely with Campbell’s to match the signature red background color from the company’s widely recognizable logo.

The clarity of Pilkington Optiwhite™ allows the true Campbell's red to be seen. The low iron glass offers enhanced clarity and aesthetics allows true colors to show through the glass.

  Project Referenceusa102
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
5,000 Sq. Ft.
Address
Camden, NJ
Building Type
  • Commercial
  • Office Building
About the Architect/Installer
Architect
Jejoon Jung, KlingStubbins Architectural Design
Installer
Oldcastle Glass