Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

OMG Sommerhäuser, Kościelisko, Puola

The Project
OMG-kesämökit sijaitsevat Kościeliskossa Butorowy Wierchin eteläisellä ja aurinkoisella rinteellä ja niistä on näköala Tatravuorille.

Koko vielä rakenteilla oleva projekti käsittää kymmenen taloa. Jokainen taloista on kooltaan noin 80 m² - 100 m², ja lasituksissa on huomioitu vuoristonäköala. Tähän mennessä on rakennettu neljä taloa.

Arkkitehdit Karpiel & Steindel s.c. studion innoitteena, oli vaatimaton paimenen mökki vuoren rinteellä. Mökkien kaksikerroksiset lohkot viittaavat terävillä reunoilla oleviin vuoristokiviin. Korotusten leikkaukset paljastavat rakennusten sisätilat ja vapauttavat katselualueet, jotka muuttuvat tarvittaessa tilaviksi parvekkeiksi. Suuri lasitus tarjoaa upean näkymän vuorille ja henkeäsalpaavat näköalat. Tyypillinen muotoilun osa on epätyypillinen katon muotoilu, joka on leikattu saumaan, mikä antaa taloille alkuperäisen merkityksen.

Rakennukset on lasitettu karkaistulla Pilkington Suncool™ 70/35 korkean suorituskyvyn aurinkosuojalasilla. Tämä lasi tarjoaa korkean valonläpäisykyvyn, vähentää aurinkoenergian läpäisevyyttä ja erinomaisen lämmöneristyksen. Valitun lasituksen ansiosta huoneet ovat hyvin valaistuja luonnonvalolla, eivätkä ne ylikuumene ja pysyvät viileinä kuumina päivinä. Kylmempien kuukausien aikana Pilkington Suncool™ -lasin hyvä energiatehokkuus takaa ja tarjoaa käyttäjille lämpimän ja mukavan viihtyvyyden.
  Project ReferenceFI_GL_PR0151
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
800 m²
Address
12 Staszelówka str., 34-511 Kościelisko, Puola
Opening Date
2020
Building Type
  • Residential / Domestic
About the Architect/Installer
Architect
Karpiel i Steindel s.c. Jan Karpiel, Marcin Steindel
Installer
Aluprim Sp. z o.o.
Benefit Led Categories
  • Solar Control