Close 
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Ylellinen näyttelytila

The Project
Milanon sydämessä, Vittorio Emanuele II -galleriassa, tunnettu muotibrändi avaa uuden myymälän, joka on lasitettu Pilkington OptiView™ matalaheijasteisella lasilla.
Lasin avulla heijaste on vain noin 2 %. Se vähentää näyttelytilan ikkunoihin syntyviä heijastuksia ja lisää läpinäkyvyyttä, jolloin sisällä olevat tuotteet näkyvät kirkkaammin ja helpommin.

Avattavissa ovissa käytetty tuote on karkaistu monoliittinen 8 mm Pilkington OptiView™ OW ja ikkunoissa on Pilkington OptiView™ Protect OW -laminoitu lasi, jonka paksuus on 16,8 mm. Lasi suojaa tämän ylellisen näyttelytilan tuotteita sekä varkaus- ja ilkivaltayritykseltä että tahattomilta iskuilta. Lasi on laminoitua heijastamatonta turvalasia, jonka luokka on 1(B)1 ja P4A standardien EN 12600 ja EN 356 mukaisesti. Lisäksi lasi on valmistettu erityisen kirkkaasta Pilkington Optiwhite™ lasisubstraatista. Neutraalisuuden ja yli 90 %:n valonläpäisevyyden ansiosta lasi ei muuta näytteillä olevien esineiden väriä, joten voit nauttia luonnollisista ja elävistä väreistä.

Tällä hetkellä markkinoilla olevista vähäheijasteisista tuotteista vain Pilkington OptiView™ Protect OW voi tarjota kolme etua online-pinnoitteensa vuoksi. Ensinnäkin heijastuksenestopinnoitteen matalan emissiokyvyn ansiosta se on erinomainen apu suurten näyteikkunoiden lämpöhäviöiden hillitsemisessä, mikä takaa mukavan ympäristön ja mahdollistaa samalla huomattavia säästöjä käyttökustannuksissa. Lisäksi sen erittäin kestävä pinnoite tekee siitä kulutusta ja hapettumista kestävän, ja se voidaan puhdistaa erittäin helposti perinteisillä menetelmillä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on tärkein ominaisuus. Pyrolyyttinen pinnoite täyttää suunnitteluvaatimukset täysin neutraalin heijastuksen suhteen, jolloin vältetään purppurainen sävy, joka näkyy useimmissa markkinoilla olevissa tuotteissa.

  Project ReferenceFI_GL_PR0203
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
50 m²
Address
Galleria Vittorio Emanuele II, Milan, Italy
Opening Date
2022
Building Type
  • Commercial
About the Architect/Installer
Installer
Glass processor: VBT- Vetraria Bergamasca - Via Giovanni Falcone, 33, 24050 Zanica BG
Benefit Led Categories
  • Special Applications