Close 
Thumbnail

Yes Delft

The Project

Het gebouw aan de Molengraaffsingel zou een bedrijfspand worden voor een leverancier van kabels en stekkers. Maar halverwege het project veranderde de bestemming. Toen de bestemming veranderde, moesten er meer parkeerplaatsen komen. Parkeren op het maaiveld was niet toegestaan. Er is daarom een deel van het gebouw ontmanteld om er opnieuw te heien en een parkeerdek met fundering aan te leggen. Het pand bestaat uit een kantoor van 2.500 m² en een bedrijfshal van 6.000 m² met een parkeerdek. Om voldoende licht in de hal bij de verschillende werkplekken te krijgen zijn er in de gevel en het dak extra kozijnen en daklichten gerealiseerd.

Het pand huisvest nu jonge ondernemers (Young Entrepreneurs Society), waarvan de meeste net hun studie aan de TU Delft hebben afgesloten. Deze jonge ondernemers wordt de mogelijkheid geboden om voor een scherpe prijs een werkplek te huren.

  Project ReferenceBE00099
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
1000 m²
Address
Delft
Opening Date
Sep 2009
Building Type
  • Office Building
About the Architect/Installer