Close 
Thumbnail
Thumbnail

Orionhuset, Lidköping, Sweden

The Project
Orionhuset in central Lidköping, Sweden used to house the city library, but few years ago the decision has been taken to move the library to another location and renovate the building. The property has transformed into a mall offering ca 3,000 sqm of commercial space and some residential space.

The new glass facade in the refurbished building was made of Pilkington Optiwhite™. The extra clear glass is a highly transparent product providing that the colour of the goods presented in the display windows is truly reproduced.
  Project ReferenceGL-PR0019
  View Project Location Map
Project Details
Surface Area
200 m²
Address
Vinbergsgatan 1, 531 31 Lidköping, Sweden
Opening Date
Aug 2016
Building Type
  • Commercial
About the Architect/Installer
Architect
BSK Arkitekter